Welkom bij Interiorfix
Hoe werken wij   Wie zijn wij   Vacatures    Leveringsvoorwaarden    Contact  

Stap 1


Uw keukenleverancier heeft u in contact gebracht met InteriorFix. InteriorFix neemt op verzoek van uw leverancier binnen enkele dagen contact met u op. En van onze medewerkers zal met u een datum afspreken om Stap 2 te plannen.


Stap 2


We komen bij u op locatie om uw keuken volledig door te nemen zodat uw leverancier deze zonder problemen of onvoorziene zaken kan bestellen voor u. Wij maken een zogenaamd voorbereidingsrapport die wij zullen verstrekken aan uw leverancier en aan u.
Het voorbereidingsrapport is voorzien van alle relevante maten zodat u eventueel zelf uw leidingen op de juiste posities en volgens de juiste waarden aan kunt leggen/aanpassen.

Stap 3


U ontvangt een vrijblijvende offerte van InteriorFix voor de montage van uw keuken. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende offerte te ontvangen voor het eventuele verleggen of aanpassen van de leidingen, stucwerken, tegelwerken enz.


Stap 4


Nadat uw leverancier ons gemeld heeft dat uw keuken besteld is nemen wij opnieuw contact met u op om de werkzaamheden te plannen. En van onze medewerkers neemt telefonisch de offertes met u door en plant verdere afspraken zodat de keuken en de eventuele bijkomende werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.